en illustrasjonsstrek

Et større nettsted

Dansesonen
For Dansesonen har jeg utviklet en egen WordPress-mal med en rekke ekstrafunksjoner knyttet til en komplisert timeplan.

En bedrift eller en organisasjon kan spare tid og penger med et velfungerende nettsted. Er informasjonen publikum trenger lett tilgjengelig der, sparer man mange telefonsamtaler og eposter.

Arkitekturen og designet må hjelpe publikum til å raskt finne informasjonen de er på jakt etter, uansett om de sitter med en superrask PC eller en treg mobiltelefon, eller de bruker hjelpemiddel som leselist for blinde.

Nettstedet må også være lett å vedlikeholde og oppdatere, uten at den som skal gjøre det trenger mye kursing og opplæring.

Med CMS (publiseringsverktøy) og en database kan nettstedet oppdateres fra en hvilken som helst pc, nettbrett eller mobiltelefon. Det finnes en rekke gratis CMS'er på markedet. Selv har jeg arbeidet med Joomla! og WordPress.

Det finnes en rekke ferdige maler/tema man kan bruke. Jeg kan tilpasse en av disse til deres behov eller lage en ny. For bloggen Parhjelp og nettstedet Asker og Bærum familierådgivning brukte vi ferdige maler som vi tilpasset. For Dansesonen startet jeg på bunn og laget en helt ny mal.

Skal jeg hjelpe deg å komme på nett? Ta kontakt! Sjekk også ut bloggen min.

Altern kommunikasjon • Ingeborg Altern • Engelsrud Terrasse 37a • 1385 Asker
mobil: 94 13 18 16 • e-post: kom@altern.no
Foretaksnavn: Altern Vedal konsulenttjenester • Organisasjonsnummer: 894516992