Bestill bilder fra Dansesonens Topp 20

Dansesonen lager alltid fantastiske forestillinger – juni 2018 var intet unntak. Jeg fotograferte så mange koreografier og barn som mulig på 4 av showene, til glede for foresatte og Dansesonen.

Med 900 barn på scenen fordelt på seks forestillinger er det ikke mulig å få med alle barna, dessverre. Men se om du finner noen kjente! (Bildene er «tagget» med artist og koreografi, så det skal bli lettere å finne dem du vil ha.)

Jeg har lagt et utvalg av bildene på Flickr. Bildene der er med vannmerke og min eiendom, men jeg tilbyr nå foreldrene å kjøpe bildene uten vannmerke – bilder dere så står fritt til å bruke i sosiale medier, på julekort osv.

Kjøp bilder

Kjøpeprosessen er som følger:

 1. Se gjennom bildene i albumet på Flickr. Noter navnet på bildene du vil ha. Navnet ser du om du holder musa over et bilde og hvis du klikker på det. Bildene har navn som Topp20_0514.jpg og det er bare nummeret i fet skrift du trenger notere.
 2. Fyll ut bestillingsskjemaet nederst på siden.
 3. Du vil i løpet av noen dager motta en epost med beløp du skal betale.
 4. Betal med bankoverføring eller Vipps.
 5. Når betalingen er registrert sender jeg deg bildet/bildene på epost.

Priser

Prisene under er for lavoppløslige bilder, altså bilder som er egnet for skjermer og ikke for trykk. Noen av bildene finnes i størrelse egnet for trykk/utskrift. Disse kan kjøpes for dobbel pris.

 • 1 bilde: 50 kr
 • 2 bilder: 40 kr pr stk – dvs. 20 % – 10 kr i rabatt
 • 3 bilder: 30 kr pr stk – dvs. 40 % – 20 kr i rabatt
 • 4 bilder eller flere: 25 kr pr stk – dvs. 50 % – 25 kr i rabatt

Alle priser er inklusiv mva (moms). Eksempel: En familie kjøper 3 bilder egnet for skjerm og 2 bilder som også er egnet for trykking.

 • 3 x 50 kr = 150 kr
 • 2 x 100 kr = 200 kr
 • Sum: 350 kr – 50 % rabatt = 175 kr for 5 bilder

 

Flickralbum

Bildene er tagget med artist og danseklasse. (Det er letter å bla gjennom bildene på Flickr enn her.
Topp 20

Bestill